“ABLE Mentor“ е програма за индивидуално менторство за ученици от 10-ти, 11-ти или 12-ти клас.

Заповядайте на 26-ти септември, от 19:00 часа, в залата на Народно читалище "Искра-1860"!
"ABLE Mentor" е програма за индивидуално менторство за ученици от 10-ти, 11-ти или 12-ти клас.
Водещи на събитието ще бъдат Яна Перпериева и Лъчезар Йорданов, участник в сезон 17. Ето какво споделя той:
"Мечтите се сбъдват с подадена ръка и много труд. Преди няколко месеца имах възможността да преживея едни невероятни три месеца в сезон 17 на "ABLE Mentor". Най-хубавите три месеца в живота ми. Зародиха се множество теми, предизвикателства, приятелства... Намериха се хора, истински хора, които те излушват, насочват, подкрепят... Хора, които не ги интересува от къде си, какъв си и кой си... Хора, които те ценят такъв, какъвто си.
Казват, че зад всеки успял мъж стои една силна жена. С огромно задоволство казвам, че при мен жените бяха две. Ева, която беше мой ментор и без да спестява време и усилия ме накара да чакам с нетърпение всяка наша следваща среща и Мила, която беше мой координатор и ме подкрепяше във всяка една трудност, отговаряше на всеки един въпрос и винаги намираше време за мен в натоварения си график. Благодарен съм им за всяка една дума и всяка една отделена секунда.
Говори се, че щастието се купувало. Не е вярно. Не съм дал стотинка за нищо. Предните участници също, бъдещите и те. Защото има нещо над парите, което те прави истински щастлив. Те казват, че нашите усмивки, успехи и постижения са тяхната валута. И всяко качено от нас стъпало за тях е най-голямото богатство. Не съм бил на тяхно място, нямам все още опита, годините, постиженията, но им вярвам. Защото две жени, огромен усмихнат екип и няколко лектори ме караха да се чувствам специално и това беше най-хубавото нещо, което един младеж може да получи. А ние го заслужаваме! И моята мечта е повече деца да се докоснат до магията наречена "ABLE Mentor". Аз получих много и искам другите да получат още повече. Затова каня всички мои приятели на 26-ти септември от 19:00 часа в залата на Народно читалище "Искра-1860", за да чуете какво ще ви разкажем, а сезон 18 очаква най-смелите още с още по-силна енергия от преди."